середу, 20 грудня 2017 р.

тиждень права

З  04 грудня по 8 грудня 2017 року в Розсохуватській школі проводився традиційний Всеукраїнський тиждень права. З метою надання правової освіти дітям, формування у них правової свідомості та культури проводилися різноманітні заходи: конкурс малюнків на тему: «Права дитини», книжкова виставка літератури правового змісту, година спілкування «Що ми знаємо про свої права», «Стоп насильству!», перегляд фільму «Світ прав та обов'язків». Відзначено найактивніших учнів: Мошак Л.,   Доннікова О.,   Фролова М.,   Мошак А..


                         
«Козацькі забави»

6 грудня вже традиційно в школі були проведені «Козацькі забави».В силі, спритності, витривалості змагалися два курені  «Хортиця»  та  «Козацький меч». Крім спортивних естафет цікавими були конкурси  «Приготуй обід», «Варися каша», «Забава кашоварів».По завершенню свята учасники були нагороджені грамотами та оплесками вболівальників.



         



             «Хто вижив, той вже не забуде
             справжнього  слова геноцид…»
Щоб вшанувати пам'ять безневинно убієнних жертв голодоморів в Розсохуватській школі проведено виховний захід «Хто вижив, той вже не забуде справжнього слова геноцид…». Учні ознайомлювались із скорботними сторінками в історії України. Переглянули документальний фільм про голодомор, підготували виставку літератури. Була проведена скорботна хода. Хвилина мовчання. Акція «Запали свічку».



День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи , у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм та мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. В нашій школі проведено виховну годину. Проведено перегляд документального відеофільму.Учні сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

                   Слава Україні! Героям слава!


Немає коментарів:

Дописати коментар