середу, 18 травня 2016 р.


1 червня - День захисту дітей
        Дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій. У перший літній день в Україні, як  і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей.Вітаємо зі святом, зичимо вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров"я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.
Але не забувайте, що ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.
 Водночас це свято і дорослих - усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, 
навчатися, пізнавати світ. Усміхнені личка, довірливі обійми маленьких рук - це те, задля чого ми живемо. Робимо усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним - всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість - святий обов"язок кожного з нас. Бажаємо вам, дорогі діти, вашим батькам, дідусям та бабусям міцного доров"я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії та задуми! 

                           
                       Зі святом Останнього дзвоника!

Сьогодні у нас свято - День останнього дзвоника. Традиційно щороку він сповіщає про закінчення занять у школі та про початок прекрасної пори  для всіх учнів - літніх канікул. Нехай останній дзвоник пролунає в кожному  серці радісним настроєм, вірою у завтрішній день, надією життєвих гараздів і успіхів. 





З днем Вишиванки!
Чудового настрою та різнобарвних вражень!


Немає коментарів:

Дописати коментар